Prijswinnaars

BEST GASTRONOMY AWARDS 2011

Op een gala zoals deze mochten ook een aantal onderscheidingen niet ontbreken. Onderscheidingen voor personen die op gastronomisch gebied hun sporen hebben verdiend zijn dit jaar:

1) Cees Helder

2) Jonnie Boer

3) Peter Koehn

4) Tonny Berentsen

5) Sergio Herman

 • Martijn Krabbé

  Martijn Krabbé

  Al op 14-jarige leeftijd wordt Martijn verliefd op radio maken, dat is het begin van een langdurige relatie met dit medium. Martijn presenteerde vele radioprogramma’s en bij Noordzee FM heeft hij geruime tijd het middagprogramma.

  lees meer »
 • VanVelzen

  VanVelzen

  Na het uitkomen van z’n debuutsingle ‘Baby Get Higher’ eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. En daar blijft het niet bij…

  lees meer »
 • DJ Dennis van der Geest

  DJ Dennis van der Geest

  Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende internationale topsport carrière op zijn naam staan. Hij is de eerste judoka die tien keer op rij Nederlands Kampioen is geworden. Naast zijn Nationale titels won hij tweemaal het Europees Kampioenschap en in september 2005 voegde hij daar een Wereldtitel aan toe. Niet in zijn gewichtsklasse, maar in de ’open’ klasse.

  lees meer »
 • Julius Jaspers

  Julius Jaspers

  Julius Jaspers is een culifreak ten top. De basis van de kennis van deze autodidact is gelegd in Zuid Frankrijk waar hij als jonge jongen heeft gewerkt. Terug in Amsterdam start hij al op zijn 19e Julius' traiteurs, eerst in catering en later ook met diverse traiteurswinkels. Na dik 10 jaar is Julius helemaal klaar met de horeca en verkoopt de boel. Studio Bazar, de kookwinkel opgestart door zijn moeder, is de volgende uitdaging.

  lees meer »
 • Robert Kranenborg

  Robert Kranenborg

  heeft als internationaal topchef zijn sporen verdiend in La Cravache d’Or, Brussel (2 sterren), Hotel Restaurant Corona, Den Haag (1 ster), Amstel Hotel, restaurant La Rive (2 sterren) en restaurant Vossius Amsterdam (1 ster).

  lees meer »
 • Benjamin Bruno

  De jonge chef Benjamin Bruno heeft bij diverse etablissementen ervaring opgedaan zoals bij Plaza Athénée in Parijs. Hij werkt graag met nobele producten, producten met eenvoud en met de juiste moderne twist.

  lees meer »
 • Hotel Okura

  Hotel Okura

  Hotel Okura Amsterdam, gelegen aan de rand van het centrum, ligt vlakbij vele culturele bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over 301 luxueuze kamers waaronder de grootste (485m2) en meest luxe suite van de Benelux.

  lees meer »
 • Ciel Blue

  Ciel Blue

  Sinds januari 2003 zwaait Onno Kokmeijer de scepter in het Ciel Bleu Restaurant. Als Executive Chef & Manager richt hij zich op constante vernieuwing van het culinaire concept.

  lees meer »
 • Yamazato

  Yamazato

  Masanori Tomikawa is in 1984 begonnen in de keuken van het Yamazato Restaurant, dat sinds 2002 in het bezit is van een Michelinster. Hij is jarenlang opgeleid door Akira Oshima, waardoor er een zeer intensieve samenwerking is ontstaan.

  lees meer »
 • DJ NIKO

  DJ NIKO

  DJ NIKO begon zijn DJ carrière in 2009 door de resident Dj te worden in één van de meest luxueuze club van Saint Tropez, "LE CAFE DE PARIS" gerund door de Nikky Beach group…..

  lees meer »